Umit Ozat: Lijepo je pobijediti

Trener NK Čelik

Umit Ozat: Lijepo je pobijediti

M. Šljivak

NK Čelik pobijedio je Borac s 1:0 u pripremnom meču pred start drugog dijela sezone u Premijer ligi BiH.

Trener zeničkog tima Umit Ozat zadovoljan je viđenim i ističe da je lijepo pobijediti.

"Rezultat nije previše važan, važna je borba i kompaktna igra. Imamo još nedostataka, igrača koji nisu spremni. Danas sam dosta zadovoljan igrom Aganspahića, pomogao je našoj odbrani, dobro je držao loptu. Kompletna ekipa je igrala dobro. Nama je odbrana najvažnija, iako sam tražio da se igra pritisak. Nismo ekipa koja jednostavno daje golove, ali ni koja jednostavno prima. Iako je bila prijateljska utakmica, lijepo je pobijediti. Ako Bog da, ovo će biti navika i u ligi", rekao je Ozat.

Čelik ima čak 30 igrača pod ugovorom. Dosta je tu i stranaca, svi će biti registrovani, a možda neki odu na posudbu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ako nađemo klub pojedinim igračima poslat ćemo ih na posudbu, ako ne, ne možemo im baciti u stranu. Da nije stranaca, imali bismo 24 igrača. Svi stranci će biti registrovani", poručio je Ozat.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zenicanin
Povedi nas Ozateee...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti