Umjesto mreže Marković pogodio zaštitara
Foto: EPA

Ni kriv, ni dužan...

Umjesto mreže Marković pogodio zaštitara

Midhat Šljivak

Liverpool je savladao Olympiacos na Internacionalnom kupu s 1:0, a Redsi su mogli u ovom susretu biti znatno uvjerljiviji.

Napadači tima s Anfielda su imali nekoliko odličnih šansi za postizanje pogotka, a na debiju je dobru šansu imao i reprezentativac Srbije Lazar Marković.

Mladi fudbaler koji je nedavno stigao iz Benfice gađao je suprotni ugao  gola Olympiacosa, ali mrežu nije pogodio. Zato jeste čovjeka iz osiguranja, koji je, ni kriv ni dužan dobio loptu u glavu...

M0Pt56YlE0w

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.