Unai Emery govorio o pojačanjima Arsenala
Menadžer Arsenala najavio barem dva nova pojačanja, ali nije želio otkrivati o kome se radi

Ništa nije otkrio

Unai Emery govorio o pojačanjima Arsenala

E. Škorić

Arsenalov menadžer Unai Emery govorio je o potencijalnim transferima, ali bio je 'do grla zatvoren'.

Arsenal ove zime nije još nikoga doveo, no vjeruje se da bi uskoro moglo doći nekoliko novih imena, a u opticaju su Denis Suarez iz Barcelone i Ivan Perišić iz Intera.

"Klub radi na tome, moguće je da dođu jedan, dva ili nijedan igrač. Ne znam koji, ne mogu vam to tačno reći, ali to bi bili igrači koji bi mogli da nam pomognu i koji mogu da igraju na krilnim pozicijama", istakao je Emery, pa je dodao:

"Nije lako dovoditi igrače u januaru, ali pokušavamo naći najbolje rješenje za Aresnal".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na listi želja Emery ima još nekoliko imena, među kojima i Malcolm iz Barcelone, a kako sada stvari stoje - klub će morati da se što prije pojača jer rezultati baš i nisu u skladu s renomeom kluba iz sjevernog Londona.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi