6

Komentari (6)

Mi_Ro
Liku bi bilo bolje da se vise posveti fudbalu nego sto trosi vrijeme na Twitter......
miki30
Joj ovog Piquea, on da nekog podsjeća na nekakve bolne poraze! Bolje mu je da se uvuče u mišiju rupu, da ga nebi ljudi vala baš podsjećali na neke blamaže zadnjih godina!
ubnt2
@miki30 Drug,šta hoćeš? Ima potpuno pravo da ga provocira za PSG...Mrtvi Arapi sa bilionima uloženim u igrače popuše 6-1 hahahahahahahhahaha i plus nemaju nijedan trofej lp ali bitno je francuske kupove i lige osvajati.
miki30
Ima pravo ali mislim da to nike sportski i fer prema protivniku. Kako bi sad bilo da neznam ni ja možda Nagelsmann ili neko drugi iz Bayerna njih provocira za one blamaže? Navijači ok, ali igrači mislim da nije uredu. Moje mišljenje!
ubnt2
@miki30 Ne ne, to sa te strane ok ali kažem da sa razliku od PSG i Emery-a Pique se može braniti barem trofejima koje je sve osvojio tako da mu je to i dovoljno.
miki30
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti