UNFKS se ograđuje od poteza neodgovornih pojedinaca

Saopštenje za javnost

UNFKS se ograđuje od poteza neodgovornih pojedinaca

E. Škorić

Zbog nepromišljenih poteza pojedinaca Udruženje navijača FK Sarajevo izdalo je saopštenje.

Podsjećamo, kuće prvotimaca Sarajeva Nermina Crnkića i Edina Rustemovića posjetili su navijači bordo tima nakon revanša finala Kupa BiH protiv Širokog Brijega na Pecari.

UNFKS se ograđuje od poteza pojedinaca.

"Udruženje navijača Fudbalskog kluba Sarajevo se deklarativno ograđuje od nepromišljenih poteza neodgovornih pojedinaca koji su sebi uzeli za pravo da posjećuju kuće fudbalera Nermina Crnkića i Edina Rustemovića, napadaju porodice istih, te im upućuju prijetnje smrću. Kukavički činovi nikada nisu bili naš metod borbe i bodrenja voljenog kluba, tako će i ostati. Jasno je da ova garnitura igrača posjeduje manjak kvaliteta, tražili smo borbu i izgaranje na terenu, to smo i dobili, shodno tome ništa ne opravdava ovakve odluke neznanih junaka. Sve što možemo reći je to da će naš klub uvijek imati bezrezervnu podršku, a pojedincima poručujemo da se ubuduće suzdrže donošenja odluka na svoju ruku. Isto tako pozivamo sve "lajkače" i standardne pljuvače da za promjenu dođu na stadion. SVI NA DERBI!", saopštili su iz Udruženja navijača FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi