Unionisti iz udobnih fotelja, sa travnjaka, pratili SP

Nijemci znaju sebi ugoditi

Unionisti iz udobnih fotelja, sa travnjaka, pratili SP

Kad ne organizuju Mundijal, za šta su 2006. godine potvrdili da su neprikosnoveni, onda Nijemci svojoj reprezentaciju daju punu podršku iz svojih domova. 

Ako već nisu otišli put, u ovom slučaju Brazila, da za svoje Elf navijaju direktno sa stadiona, onda Nijemci sebi znaju organizovati pravi fudbalski ugođaj.

Navijači Union Berlina, člana 2. Bundeslige, jučerašnji duel između Brazila i Hrvatske, kojim je otvoreno 20. Svjetsko prvenstvo u fudbalu gledali su na stadionu svog kluba, i to sa terena.

Ne, ne! Nisu ga gledali sa tribina, već sa travnjaka. Ali ne sjedeći na travnjaku već u udobnom namještaju. Na isti način će navijači Uniona pratiti i meč svoje reprezentacije protiv Portugala koji se igra 16. juna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.