11

Komentari (11)

Denchi
Samo sebi ostetili da naplate osiguranje, cega se kokuz dosjetio e :)
Santi
Kako tako negativan komentar. Pa to je stadion sviji nas kao i svaki drugi, tu igraju svi i lijepo im je igrati radi dobrog terena, pa i repka igra. Zasto pljuvanje i proca "sami sebi ostetili"? Imas li mozga uopste, pa takve stvari komentarises? Treba sankcionisati svakoga ko cini stetu bilo kome.
Denchi
To je privatni stadion. Smijesno je sto pokusavaju da prevare BH javnost, MUPBiH te Osiguravajucu kucu. Nijedne slike stete nisu pokazali, ocigledno je neka mutnja radnja u pitanju, ne moze to drugacije ipak ih vodi jedan Osim a jabuka ne pada daleko od drveta.
zeljo19
Zbog takvih kao sto si ti Denchi, nasa drzava propada.
Denchi
Da, interesantno da lopovima ne prija postojanje policije i pravosudja... Neki bi rekli i sokantno....
Ivica_Osim8
Narkomanska posla
koki
Zulfikar
Narkomani su primjerni gradjani u odnosu na politicare.
Ivica_Osim8
Denchi
Znaci priznajete hahaahhah :)
Ivica_Osim8
sta priznajemo papak
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.