United još ne odustaje od Perišića

Pregovori u toku

United još ne odustaje od Perišića

Hrvatski krilni fudbaler Ivan Perišić još uvijek je glavna meta Manchester Uniteda u ovom prelaznom roku.

Iako su prije nekolko dana ozvaničili dolazak Romelua Lukakua iz Evertona, Crveni đavoli ne prestaju tražiti pojačanja u napadu, a naredno bi trebao biti Perišić.

Pregovori između Uniteda i Intera oko visine obeštećenja za ovog fudbalera traju dugo vremena, a čini se kako će se nastaviti još barem nekoliko dana. Manchester United nudi oko 10 miliona funti manju cifru od one koju Inter želi, prenose engleski mediji. Upravo u tome leži glavni problem, ali vlasnik kluba sa Old Trafforda Ed Woodward odlučan je u namjeri da ovaj transfer završi navodno do kraja sedmice, pa je ostao u Evropi umjesto najavljenog odlaska u Ameriku. 

Inter za Perišića navodno traži blizu 50 milion funti. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi