United na Juve bez šestorice važnih fudbalera, među njima i Sanchez
Alexis Sanchez je propustio današnji trening, baš kao još petorica fudbalera na koje Mourinho sutra neće računati

Jose Mourinho potvrdio

United na Juve bez šestorice važnih fudbalera, među njima i Sanchez

Manchester United će u duelu sa Juventusom biti znatno oslabljen, potvrdio je Jose Mourinho na današnjoj press konferenciji.

Sutrašnji spektakl na Old Traffordu će propustiti šestorica fudbalera, od kojih je definitivno najveće ime Alexis Sanchez.

Čileanac je u subotu protiv Chelseaja ušao u igru u drugom poluvremenu, ali je zbog lakše povrede propustio današnji trening i jasno je da neće biti u konkurenciji za sutrašnji duel.

Osim Alexisa Sancheza, utakmicu sa Juventusom će propustiti Diogo Dalot, Phil Jones, Scott McTominay, Marouane Fellaini i Jesse Lingard koji također nisu trenirali danas.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Manchester United je u uvodne dvije utakmice grupne faze Lige prvaka osvojio četiri boda, dok Juventus ima maksimalan učinak.

Meč na Old Traffordu igra se sutra (utorak) s početkom u 21 sat.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Juventus ce ih pobjediti bili kompletni ili ne !
11 9
Fino alla Fine
Idemo iznabijat ove kante.Od kad je Fergy otišao postali su prosijek.Forza Juve.
5 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi