United nudi 40 miliona funti za zvijezdu Reala?

Kroos od ljeta na Old Traffordu?

United nudi 40 miliona funti za zvijezdu Reala?

Edmir Škorić

Jedno od mogućih pojačanja Manchester Uniteda u ljetnom prelaznom roku moglo bi da dođe iz Real Madrida.

Jose Mourinho se povezuje s Unitedom i navodno je već potpisao "džentlmenski ugovor" s Crvenim vragovima. Sve su indicije da će Portugalac preuzeti Unitedovu klupu i navodno već traži trojicu velikih igrača za tri uloge - stopera, kreativnog veznog i sjajnog napadača.

Prema pisanju Daily Stara, na poziciji u veznom redu Mourinho želi Tonija Kroosa iz Reala. 

Otočki mediji smatraju da je lako moguć transfer Nijemca iz Reala u Manchester, budući da je engleski klub spreman da ga plati čak 40 miliona funti. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kroos (26) ima već preko 80 startnih nastupa u dresu Kraljeva, a u Real je stigao iz Bayerna 2014. godine. Ove sezone je postigao jedan pogodak u 31 nastup za madridski klub.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti