United odustao od Perišića i dovodi zvijezdu Leipziga

Emil Forsberg umjesto Perišića

United odustao od Perišića i dovodi zvijezdu Leipziga

Midhat Šljivak

Manchester United navodno je odustao od dovođenja hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića.

Prema navodu engleskih medija, Crveni đavoli ne žele više čekati odgovor Intera za Perišića i odustali su od njegovog dovođenja, ali će bi se jedno novo ime ipak moglo pojaviti na Old Traffordu.

Radi se o zvijezdi njemačkog RB Leipziga Emilu Forsbergu. Sjajni 25-godišnji krilni fudbaler može igrati na obje krilne pozicije, a Jose je spreman da za usluge ovog fudbalera izdvoji 50 miliona eura.

Forsberg je protekle sezone igrao fantastično u redovima njemačkog viceprvaka. Odigrao je 32 utakmice za Leipzig, te je uz osam golova asistirao čak 22 puta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, pitanje je hoće li njemački tim pustiti švedskog fudbalera. Njima novac ne znači ništa, jer ga imaju sasvim dovoljno, pa će biti veoma zanimljivo vidjeti hoće li odbiti ponudu Manchester Uniteda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi