United ponovo razočarao i primio gol iz kornera

Poraz od Bournemoutha

United ponovo razočarao i primio gol iz kornera

Midhat Šljivak

Manchester United je ponovo razočarao. Večeras su Crveni đavoli poraženi na gostovanju kod Bournemoutha u jednom sjajnom meču s 2:1.

Već u drugoj minuti šok za tim Louisa van Gaala. Junior Stanislas je izveo korner, a lopta je završila u golu nemoćnog Davida de Gee za prednost domaćeg tima od 1:0.

United je do izjednačenja stigao u 24. minuti meča. Marouane Fellaini je najspretniji pred golom Artura Boruca, te pogađa za izjednačenje rezultata na 1:1.

Ovim rezultatom se otišlo na odmor, da bi nakon 10 minuta igre u nastavku Bournemouth stigao do tri boda. Josh King se sjajni snalazi, te pogađa za 2:1.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Imala su oba tima do kraja dobre šanse. Glenn Murray je kod domaćih mogao u dva navrata da riješi meč, ali je imao dva velika promašaja. Na kraju je ostalo 2:1 za domaće, koji su tako nakon Chelseaja pobijedili i Manchester United.

Premier liga, 16. kolo:

Bournemouth - Manchester United 2:1 (Stanislas 2', King 54' / Fellaini 24')

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.