United u punom sastavu, sa De Geom, putuje u SAD

Ništa od Reala

United u punom sastavu, sa De Geom, putuje u SAD

Edmir Škorić

Španski golman David de Gea odlazi na pripreme s Manchester Unitedom.

Sky javlja da je De Gea spreman da putuje u Sjedinjene Američke Države sa ostatkom Unitedove momčadi, što znači da najvjerovatnije neće napuštati Old Trafford.

Ipak, kao što i sami znate, kada su u pitanju prijelazni rokovi ništa nije nemoguće i može se desiti da Španac ipak do kraja istog pređe u Rael Madrid.

No, prema posljednjim informacijama, ostaje u Manchesteru, sada mu slijede pripreme u SAD-u, gdje će Crveni vragovi odigrati prijateljske utakmice protiv Club Americe, San Jose Earthquaeksa, Barcelone i PSG-a.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U međuvremenu bi danas United trebao ozvaničiti transfere Bastiana Schweinsteigera iz Bayerna, te Morgana Schneiderlina iz Southamptona i njih dvojica se očekuju u avionu za Ameriku. Na pripreme će i Matteo Darmian, te Memphis Depay, koji su ranije potpisali ugovore sa Unitedom.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.