United upisao pobjedu protiv Watforda, Begović se vratio na gol Bournemoutha

Tim sa Old Trafforda je stigao do važne pobjede

United upisao pobjedu protiv Watforda, Begović se vratio na gol Bournemoutha

S. Pašalić

Manchester United je nakon poraza u prošlom kolu od Arsenala dočekao na Old Traffordu Watford i stigao do pobjede 2:1.

Ekipa Olea Gunnara Solskjaera je povela u 28. minuti nakon što je Shaw sjajno asistirao, a Marcus Rashford pogodio za 1:0.

U 73. minuti Anthony Martial je povećao vodstvo Uniteda na 2:0, da bi Doucoure u 90. minuti postavio konačnih 2:1.

Leicester je ugostio ekipu Bournemoutha i stigao do pobjede rezultatom 2:0.

Bh. golman Asmir Begović se vratio na gol Bournemoutha nakon dugo vremena, ali je već u 11. minuti morao vaditi loptu iz mreže nakon što je Morgan pogodio za 1:0 Leicestera.

Jamie Vardy je u 82. minuti pogodio za 2:0 nakon loše intervencije Begovića, što je bio i konačni rezultat ove utakmice.

Burnley je stigao do pobjede na svom terenu protiv Wolverhamptona od 2:0.

Već u 2. minuti su domaći poveli sa 1:0 nakon što je igrač gostiju Coady postigao autogol, a u 77. minuti McNeil je pogodio za 2:0.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Brighton je ugostio ekipu Southamptona i upisao poraz rezultatom 1:0. Gosti su poveli u 53. minuti golom Hojbjerga, a na kraju se ispostavilo da je to bio i konačan rezultat.

Crystal Palace je na svom terenu dočekao Huddersfield . Luka Milivojević je golom sa bijele tačke doveo domaće u vodstvo od 1:0, a van Aanholt je golom u 88. minuti ovjerio pobjedu domaćih.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi