Upaljeni alarmi u Bijeljini: "Žestok udarac za nas, imamo ozbiljnih problema"

Treći poraz Radnika

Upaljeni alarmi u Bijeljini: "Žestok udarac za nas, imamo ozbiljnih problema"

S. Mlaćo

Radnik je jučer upisao poraz od Borca na svom terenu i to je ujedno bio treći poraz Bijeljinaca u četiri kola.

Svakako da su alarmi u Bijeljini upaljeni, a toga je svjestan i šef struke Mladen Žižović koji je otvoreno govorio na press konferenciji poslije meča.

"Teško je šta pametno reći poslije ovakvog poraza i ovako primljenih golova. Ponavljaju nam se neke individualne kardinalne greške koje više nisu slučajnost. Imamo ozbiljnih problema i što prije sve strukture u klubu to shvate, biće nam svima bolje i lakše. Ja sam odgovoran za sve na terenu, ali nekad nemate rješenja. Pokušat ćemo izaći iz jedne nezavidne situacije, ovo je bio vrlo težak i žestok udarac za nas. On otkriva neke stvari koje sam samo ja znao... Predstoji nam teška sezona, predosjećao sam da će to biti u sedmom-osmom kolu, desilo se ranije i možda je i bolje", kazao je Žižović.

"Uvjeren sam da ćemo izaći iz ovog što kvalitetniji i bolji, naravno ako svi budemo gurali u istom pravcu. Itekako se osjete na igru i rezultate neke stvari na koje ne možete ostati imuni", dodao je trener Radnika.

Imali su domaći primjedbi na suđenjen tokom meča. Žižović je dobio i žuti karton.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nemam komentar, a dobio sam žuti karton za prigovor. Izgleda sam ja jedini koji prigovara nešto... Tri žuta je valjda crveni, šta li...", kazao je Žižović.

Radnik na svom kontu ima tri boda, a u narednom kolu u goste će FK Sarajevo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi