Leipzig prodaje Upamecana, dva su favorita za njegovo dovođenje

Gdje će nastaviti karijeru?

Leipzig prodaje Upamecana, dva su favorita za njegovo dovođenje

E. Oštraković

Već nekoliko prijelaznih rokova se govori u odlasku Dayota Upamecana iz Leipziga.

Naime, Upamecano vrijeda jednog od najvećih talenata na svijetu, naravno kada je riječ o štoperima, te mu se predviđa velika karijera.

Upamecano se povezivao sa velikim brojem klubova, ali uprava Leipziga u proteklim prijelaznim rokovima ga nije htjela prodati.

Ipak, sada su promjenili svoje mišnjenje. Naime kako prenosi Bild, uprava Leipziga spremna je da proda jednu od glavnih zvijezda kluba i to već sada.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dva kluba su posebno zagrijana za njegove usluge, a radi se o Liverpoolu i Manchester Unitedu. Navodno su oba kluba krenula u pregovore, a cijena transfera trebala bi biti oko 60 miliona eura.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1583752673
On ce u Bayern aBd
1 4
Melo15
Ne razumijem, zasto pisete 60 mil kada je otkupna klauza 45. :D
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi