Upamecano prošlost, Kounde novi stoper na radaru Manchester Uniteda
Foto: EPA

Sevilla će dobro unovčiti svog sjajnog obrambenog igrača

Upamecano prošlost, Kounde novi stoper na radaru Manchester Uniteda

Manchester United nastavlja istraživati tržište i potragu za stoperom. 

Nakon što je igrač koji se dugo vremena povezivao s Unitedom, Dayot Upamecano obećao vjernost Bayern Munchenu, u Unitedu se okreću drugim opcijama. 

Slavni klub s Old Trafforda sada je radare okrenuo prema Sevilli i njihovom mladom, sjajnom stoperu Julesu Koundeu. Međutim, United nije jedini koji bi 22-godišnjeg Francuza volio vidjeti u svojim redovima jer su na ovog nogometaša oko bacili i PSG i Real Madrid. Španjolski La Razon piše kako su u Sevilli svjesni da će Bayernova kupovina Upamecana 'na neki način utjecati i na njihov klub'. Razlog tomu je naravno, što je Kounde automatski postao jedan od najtraženijih stopera Europe. 

Real bi Sevilli navodno ponudio Isca ili Mariana Diaza u zamjenu za nižu cijenu ovog stopera, a sve to u cilju popunjavanja rupe koja bi mogla nastati eventualnim odlaskom Varanea koji se također nalazi na radaru Ole Gunnara Solskjaera. United je navodno za Koundea spreman platiti 70 miliona eura. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

red devil mo
Puno upaljenih radara,a uvijek kratkih rukava ostanu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti