Upitan meč između Mladosti i Čukaričkog
foto:google

Nevrijeme otkazuje utakmice Super lige Srbije?

Upitan meč između Mladosti i Čukaričkog

D. Vejo

Poraz u prošlom kolu od ekipe Voždovca još nije preboljen kako treba, a priliku za nova dokazivanja fudbaleri Mladosti teško da će imati narednog vikenda kada bi im na noge trebao stići tim sa Banovog brda. Razlog tome su vremenske neprilike, u potpunosti je potopljen stadion u Lučanima.

Pored terena kako pomoćnog tako i glavnog, izlila se rijeka Bjelica. Travnata podloga kao i prostorije unutar stadiona nalaze se pod vodom. Iz tog razloga velika je vjerovatnoća da će meč između Mladosti i Čukaričkog biti odgođen.

Muku sa vodom ne muče samo Lučani. Naredna utakmica Vojvodine i Borca iz Čačka će također biti pod znakom pitanja. Padavine nisu zaobišle ni crveno-bijele u Novom Sadu kao ni Čačane. Drugoplasirani tim na tabeli Borac bi trebao gostovati Lalama, ali i jednim i drugim prijete poplave na stadionu.

Ukoliko kiša ne bude jenjavala, odložit će se naredno kolo Super lige Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi