Upitan meč Željezničara u Izraelu?

Izraelski mediji najavljuju

Upitan meč Željezničara u Izraelu?

A. Čaušević

Nesigurno je odigravanje utakmice prvog pretkola Europa lige izmđu Maccabija i Željezničara. 

Zbog koronavirusa šest fudbalera Željezničara nije otputovalo u Izrael, a pristigla ekspedicija Plavih je danas obavila obavezno testiranje na koronavirus. 

Testovi su pokazali da je još pet članova tima s Grbavice pozitivno na Covid-19 pa je utakmica protiv Maccabija pod znakom pitanja, pišu izraelski mediji.

Zbog sličnog problema ranije svoje evropske mečeve nisu mogli odigrati Slovan iz Bratislave u kvalifikacijama za Ligu prvaka i Prishtina u kvalifikacijama za Europa ligu. 

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Inače, planirano je da se utakmica Maccabi - Željezničar treba se igrati sutra od 19 sati po centralnoevropskom vremenu i to na stadionu Sammy Ofer.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

PitarTutnjevac
E kone, gledajte to sa pozitivne strane, makar vas ljudi nece obrukat. Hahahahahahaha
30 40
Invisible80
Treba ih kaznit' i u našoj ligi, izložili su i druge klubove opasnosti, nek' brki ide na dušu svaka patnja ili žrtva ako se desi zbog njegove šutnje, jer igrači protiv koji su igrali imaju porodice i imaju starije članove porodica, vjerovatno i neke iz rizične skupine, a on šuti kao i dosta drugi klubova
24 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi