Upitan ostanak Ćuluma na Tušnju

Iskusni vezista u dilemi

Upitan ostanak Ćuluma na Tušnju · Saznajemo

S. Mlaćo

FK Sloboda će u zimskom prelaznom roku doživjeti promjene u igračkom kadru. Slavko Petrović je već napravio spisak pojačanja, a sigurno da će biti i odlazaka.

Sulejman Krpić se nalazi na pregovorima sa dva tima iz Kazahstana i Katara, a spominje se i odlazak kapiten Amera Ordagića, koji je već odavno na meti Sarajeva i Željezničara.

Njihovim stopama mogao bi i iskusni vezista Milan Ćulum (33), koji je na ljeto stigao u Tuzlu iz Rada, srbijanskog prvoligaša.

Ćulum je upisao 13 nastupa u Premijer ligi uz jedan pogodak, dok je u Kupu BiH dodao četiri nastupa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za SportSport.ba je kazao da ima ugovor sa Slobodom do ljeta naredne godine, ali da nije isključeno da ipak napusti Tušanj već u zimskom prelaznom roku.

Ćulum je dobro poznat ljubiteljima fudbala u BiH, s obzirom da je u dresu Željezničara osvojio titulu prvaka u sezonu 2009/10.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi