Upitan ostanak Okića u Radniku

Istekao mu ugovor

Upitan ostanak Okića u Radniku

Dvadesetdevetogodišnji bh. fudbaler Ševko Okić nalazi se na izlaznim vratima Radnika iz Bijeljine.

U bijeljinski tim Okić je stigao 2016. godine i u međuvremenu je odigrao gotovo 50 utakmica u plavom dresu, a po završetku sezone mu je istekao ugovor i upitno je da li će ostati.

Okić nam je kazao kako je već kontaktiran od strane nekoliko klubova, pretežno iz Premijer lige BiH, no istakao je da će pri pregovorima prednost imati Radnik u kojem je proveo lijep period karijere.

U protekloj sezoni ovaj ofanzivac je postigao dva pogotka za Radnik i upisao isto toliko asistencija, a kroz karijeru je, podsjećamo, igrao još za Sarajevo, Velež, Istru i Rudar iz Labina.

Proteklu sezonu je krunisao osvajanjem trofeja pobjednika Kupa Republike Srpske.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi