Radnik nakon penala do trofeja Kupa Republike Srpske

Treći trofej u nizu za ekipu iz Bijeljine

Radnik nakon penala do trofeja Kupa Republike Srpske

M. Šljivak

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine treći put uzastopno su osvajači Kupa Republike Srpske.

Tim Mladena Žižovića je u današnjem finalu u Prijedru savladao nakon penala ekipu Krupe sa 6:5, a regularnih 90 minuta završeno je bez pobjednika (1:1).

Veoma tvrda utakmica viđena je u duelu premijerligaša, a prvi do gola stigao je tim iz Bijeljine. Hadžić je u 38. minuti pogodio za prednost od 1:0.

Ipak, Krupa u sudijskoj nadoknadi prvog dijela preko Milanovića poravnava rezultat na 1:1, što je na kraju bio i konačan rezultat, iako je Krupa preko Milanovića u drugom dijelu pogodila prečku.

Pobjednik je riješen nakon penala. Radnik je bio uspješniji, Benović je promašio odlučujući udarac, pa je ekipa iz Bijeljine slavila sa 6:5.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Kup RS, finale:

Radnik - Krupa 1:1 (6:5)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi