Uprava Real Madrida nezadovoljna: Razgovarali s Baleom
Foto:EPA

Gareth Bale morao je obaviti dosta težak razgovor

Uprava Real Madrida nezadovoljna: Razgovarali s Baleom

S. Bošković

Uprava Real Madrida obavila je privatni razgovor s  Garethom Baleom, zbog njegove loše forme. 

Real Madrid je nakon poraza od Villarreala pao na treću poziciju u Primeri, a čini se da se kriza kraljevskog kluba svakim danom produbljuje. 

Kako prenosi Marca, Bale je jedan od igrača koji ove sezone nisu dovoljno dobri. Pored Velšanina, uprava Reala nije zadovoljna s Cristianom Ronaldom, Jamesom Rodriguezom i Sergiom Ramosom. 

Bale je ove sezone postigao samo četiri pogotka, te je upisao pet asistencija. Za igrača njegovog kalibra takva statistika nije dobra, no vrijedi napomenuti da je bivši fudbaler Tottenhama bio duže vrijeme povrijeđen. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, to upravi Madriđana ne znači puno, te su zatražili od Balea da popravi svoju formu. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti