Upravni odbor FK Sarajevo pružio podršku Husrefu Musemiću

Oglasili se sa Koševa

Upravni odbor FK Sarajevo pružio podršku Husrefu Musemiću

S. Mlaćo, foto: T. Hebib

Husref Musemić je sinoć ispraćen zvižducima navijača nakon remija Sarajeva protiv NK GOŠK (1:1).

Mnogi navijači su bili razočarani slabom partijom njihovih ljubimaca, a tim povodom oglasio se i Upravni odbor tima sa Koševa te pružio podršku Musemiću.

"Povodom natpisa i špekulacija koji su se pojavili u medijima nakon utakmice 4. kola Premijer lige BiH između FK Sarajevo i NK GOŠK, u vezi sa eventualnim odlaskom šefa Stručnog štaba, Husrefa Musemića, Upravni odbor FK Sarajevo obavještava navijače FK Sarajevo i cjelokupnu javnost da Husref Musemić ima punu podršku Upravnog odbora da nastavi svoj rad sa prvim timom.

FK Sarajevo u narednih sedam dana očekuju dvije značajne utakmice i svi u klubu su potpuno fokusirani prije svega na gradski derbi koji se igra u srijedu 15. augusta 2018., nakon kojeg će ekipa dočekati HŠK Zrinjski na Koševu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Upravni odbor će u narednom periodu izvršiti analizu svih dosadašnjih dešavanja i rezultata, uključujući i remi protiv ekipe GOŠK-a", stoji u saopštenju UO FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

djetesadrine
Treba dat covjeku podrsku on je legenda i bez njega FKS je nula
29 14
djetesadrine
Nemoze trener bit dobar samo kad bijedis a Kad gubis nema pojma itd...to je najbolji trener u Bosni
20 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi