Uprkos crvenom kartonu Atletico Madrid nagradio Torresa

El Nino će na kraju sezone ostati u Atleticu

Uprkos crvenom kartonu Atletico Madrid nagradio Torresa

Endin Čaušević

Fernando Torres sinoć je na Camp Nouu za deset minuta uspio doći od heroja do tragičara.

Naime, Torres je sredinom prvog poluvremena postigao vodeći gol za Atletico Madrid, ali je samo desetak minuta kasnije morao u svlačionicu jer je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton.

Nakon toga Barcelona je uspjela preokretom da slavi sa 2:1. Torres se izvinio navijačima zbog crvenog kartona, te je poručio da je on jedini krivac što je Atletico na kraju poražen.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, crveni karton nije koštao napadača Atletica jer su čelnici ove ekipe danas odlučili nagraditi Torresa. Naime, Atletico je potvrdio da će otkupiti ugovor Torresa od Milana na kraju sezone, te da će ovaj ljubimac navijača ostati na Vicente Calderonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi