Uprkos ponudi Intera, Simeone želi da Vrsaljko ostane u Atleticu

"Nadam se da će ostati sa nama"

Uprkos ponudi Intera, Simeone želi da Vrsaljko ostane u Atleticu

Trener Atletico Madrida Diego Simeone želi da Šime Vrsaljko ostane član njegovog tima i nakon ovog prelaznog roka.

Podsjetimo, za usluge hrvatskog reprezentativca se interesuje Inter, a prema izvještajima iz Italije, on bi trebao početkom naredne sedmice stići na ljekarske preglede.

Ipak, bez obzira na to, Simeone poručuje da je vrlo zadovoljan Vrsaljkom i da želi da on ostane član tima.

"Veoma smo zadovoljni Vrsaljkom. Imao je sjajno Svjetsko prvenstvo gdje je pokazao sjajno napadačno umijeće. Sretan sam zbog svega što je napravio, nadam se da će ostati s nama jer je vrlo važan igrač", poručio je Simeone na Press konferenciji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Vrsaljko bi trebao prvo otići na posudbu u Inter za nekih sedam miliona eura, pa bi Nerazzurri nakon godinu dana otkupili njegov za dodatnih 18 miliona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi