Urta: Favoriti smo, ali to moramo i pokazati

Druga liga RS, Istok

Urta: Favoriti smo, ali to moramo i pokazati

D. Vejo

Fudbaleri Famosa će u okviru 20. kola Druge lige Republike Srpske Istok, na svom terenu dočekati ekipu Radničkog iz Karakaja.

Ekipa Famosa igra kvalitetan fudbal ove sezone. Nalaze se na trećoj poziciji, pa tako za ovu sezonu imaju velike ambicije koje su u svakom slučaju opravdane. Naredno kolo, ekipa iz Istočne Ilidže će na svojoj travnatoj podlozi dočekati desetoplasiranu ekipu Radničkog iz Karakaja. 

"Sutra nam u goste dolazi ekipa Radničkog. Iz razloga što smo prošlog vikenda bili slobodna ekipa, s nestrpljenjem očekujemo naredni meč. Igramo na našem terenu, sigurno je da smo favoriti ali to moramo opravdati na terenu. Svi smo spremni i očekujemo novu pobjedu koja bi nam obezbjedila opstanak u gornjem dijelu tabele što smo i postavili kao cilj na početku sezone", kazao je za SportSport.ba igrač Famosa, Miloš Urta.

Meč 20. kola između Famosa i Radničkog igra se sutra od 15 sati u Istočnoj Ilidži.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti