Urugvajci u čudu nakon driblinga Messija: Uspjeli su ga srušiti na zemlju, ali ni to nije pomoglo

Argentinac sve oduševio

Urugvajci u čudu nakon driblinga Messija: Uspjeli su ga srušiti na zemlju, ali ni to nije pomoglo

E. Čaušević

Reprezentacija Argentine sinoć je remizirala protiv Urugvaja (2:2) u prijateljskoj utakmici.

Argentinci su uspjeli nekako da dođu do remija protiv Urugvaja, a junak je ponovo bio Lionel Messi koji je u 92. minuti uspio postići pogodak za 2:2.

Urugvaj je poveo u 34. minuti golom Cavanija, ali je u drugom dijelu Argentina poravnala na 1:1 kada je Aguero zabio pogodak nakon asistencije Messija.

No, u 68. minuti Urugvaj je ponovo stigao do prednosti, a gol za 2:1 postiže Suarez. I kada su svi mislili da je meč riješen na scenu je stupio Messi koji je u 92. minuti utakmice postavio konačnih 2:2 iz penala.

Messi je i nakon meča bio u centru pažnje i to zbog sjajnih poteza iz prvog poluvremena. On je imao nekoliko fantastičnih driblinga protiv trojice igrača Urugvaja koji su pokušali na sve načine da ga zaustave.

Iako je čak i oboren na teren uspio je da ustane i predribla nemoćne Urugvajce, te je zasluženo dobio aplauz s tribina.

Top Komentari

barcaforever
Koji su igrači oko njega i opet ne pada lahko i ne posustaje, Respekt!
4 0
Nany
Više se nikada ne rađa takav fudbaler. Svi ostali su za njega -djeca s mlijeka .
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi