Žestok sukob Messija i Cavanija na prijateljskom meču, Urugvajac je želio i fizički obračun
Messi i Cavani su imali šta da kažu jedan drugom

Atmosfera nije bila baš prijateljska između dva igrača

Žestok sukob Messija i Cavanija na prijateljskom meču, Urugvajac je želio i fizički obračun

S. Pašalić

Argentina i Urugvaj su večeras u prijateljskom duelu odigrali 2:2.

Iako je ovo bila prijateljska utakmica, pred kraj prvog poluvremena je viđen i žestok verbalni okršaj između Lionela Messija i Edinsona Cavanija.

Prema informacijama koje dolaze, Urugvajac je želio i da se fizički obračuna sa Messijem koji mu je odgovorio: 'Kad god hoćeš'.

Sukob dvojice igrača se navodno nije tu završio, nego je on nastavljen i u tunelu u trenucima kada su igrači na poluvremenu išli prema svlačionicama, a na kraju su njihovi saigrači morali da se umiješaju i prekinu raspravu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

snickers09
Messi mi je stvarno drag, ali kako stari čini se da postaje sve veći pakšu...
7 2
Hooruk
Nista bitno, ovakvih i vecih pickaranja u svakoj utakmici i niko nista, a ovdje sto je mesi u pitanju, napravise sapunicu.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije