Uščuplić: Na prvu sam zadovoljan, ali...

Trener Sarajeva nakon žrijeba

Uščuplić: Na prvu sam zadovoljan, ali...

Fudbaleri Sarajeva, aktuelnog osvajača Kupa Bosne i Hercegovine, saznali su svoje potencijalne protivnike. Ekipa trenera Dženana Uščuplića igrati se protiv boljeg i meča norveškog Haugesunda i velške ekipe AUK Broughtona.

Jasno je da je i u ovom susretu velika prednost na strani Norvežana koji u svom sastavu imaju nekoliko sjajnih igrača, od kojih su neki i sa reprezentativnim iskustvom.

Odmah nakon žrijeba za kratak komentar potencijalnih protivnika upitali smo šefa struke Bordo tima Dženana Uščuplića.

"Onako na prvu što se kaže mogu biti zadovoljan, ali o nekim detaljima ne bih mogao govoriti dok ne uvidim o kakvim ekipama se radi", istakao je strateg Sarajeva, te dodao:

"Mi ćemo nastojati da u ova dva susreta odigramo što bolje i prikažemo što bolju igru. Jasno je da nam je cilj naredni krug, ali do tada moramo što bolje odraditi pripreme".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.