Trener FK Sarajevo

Uščuplić: Očekujem jednu kvalitetnu utakmicu

Nakon važne pobjede na gostovanju u Lukavici, koja je izborena golom Miloša Stojčeva u sudijskoj nadokandi, fudbalere Sarajeva u okviru 26. kola očekuje još jedna u nizu bitnih utakmica, a na Koševo stiže ekipa Zrinjskog.

"Mi smo izašli sportski na teren u Lukavici, da napravimo dobar rezultat i u tome smo uspjeli", osvrnuo se Dženan Uščuplić, trener Sarajeva, kratko na utakmicu u Lukavici, a potom prokomentarisao i duel sa Zrinjskim koji slijedi:

"Izuzetno bitna utakmica za nas kao i svaka naredna. Mi smo se maksimalno pripremili za utakmicu koja nas očekuje sutra. Nadam se jednoj kvalitetnoj partiji, a na protivniku je kako će se postaviti. Mi vrlo dobro znamo kako ćemo mi igrati, pogotovo na našem terenu. Svi igrači izuzev povrijeđenih su na raspolaganju stručnom štabu".

Ekipa Zrinjskog je najbolja odbrana lige, ali to ne zabrinjava pretjerno trenera Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zrinjski je iskusna ekipa koja ima 7-8 igrača koji su blizu 30 godina i sigurno je da rezultat iz duela protiv Mladosti može zavarati. Ipak, ako mi budemo pravi, problema ne bi trebalo biti", kazao je strateg Bordo kluba.

Utakmica Sarajeva i Zrinjskog igra se u subotu na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović - Hase" s početkom u 17 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.