"Igrači moraju dati 120 posto svojih mogućnosti"

Uščuplić: Želimo prvu gostujuću pobjedu

E. Škorić

U prostorijama FK Sarajevo održana je konferencija za novinare povodom sutrašnje utakmice sedmog kola sa Slavijom.

O utakmici protiv Slavije ispred FK Sarajevo govorili su šef stručnog štaba Dženan Uščuplić i napadač Ševko Okić.

"Činjenica je da je teren u prošloj utakmici protiv Slavije bio katastrofalan, pogodak smo postigli u 93. minuti, čime smo krenuli prema tituli. Nadam se da je teren sada kvalitetniji, odradili smo dobar posao u posljednjih 15 dana i nadamo se pozitivnom rezultatu. Nadam se da će igrači dati 120% svojih mogućnosti da ostvarimo prvu gostujuću pobjedu”, rekao je Uščuplić, dodavši:

“Što se tiče Radovca, on je bio suspendovan jednu utakmicu i sutra će biti u kombinaciji. Berberović je jučer odradio prvi trening sa ekipom, ali nadam se da će biti spreman za 10-15 dana jer je potreban ovoj ekipi. Velkoski sinoć nije igrao, tako da će biti u konkurenciji za prvih 11

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Sigurno da svaku utakmicu idemo na pobjedu. Nama je dobro došla reprezentativna stanka i mislim da smo se dobro spremili. Ako sutra budemo pravi, rezultat ne bi trebao da izostane. Po meni je Slavija jedno ugodno iznenađenje, skupili su dosta bodova i utakmica neće biti lagana. Ne igraju im dva bitna igrača, no to nas ne treba opterećivati, jer prije svega trebamo misliti samo o svojoj igri. Nadam se pobjedi”, rekao je Okić. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.