Uslišene su molitve Arde Turana, Jorgandžije među osam

Turčin je veliki vjernik

Uslišene su molitve Arde Turana, Jorgandžije među osam

Fudbaleri Atletico Madrida u utorak navečer izborili su plasman u četvrtfinale Lige šampiona nakon što su na penale savladali Bayer Leverkusen.

Rezultat je nakon penala glasio 3:2 u korist Jorgandžija, a gosti se nisu istakli posebnom preciznošću tokom šutiranja jedanaesteraca. 

Iako nije šutirao penale, makar nije stigao na red da šutira, sjajni turski veznjak Arda Turan nije stajao na centru zagrljen sa svojim saigračima. Turčin se na koljenima i leđima okrenut ka golu molio za prolazak prošlosezonskog finaliste u dalju fazu najprestižnijeg klupskog takmičenja u Evropi, a molitva mu je očito uslišena... Apotekari su otišli kući plačući.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.