Uspavanke na hrvatskim terenima

Dva remija bez golova

Uspavanke na hrvatskim terenima

S. Bošković

Remi bez golova na Maksimiru, Istra i Inter podjelili bodove na Aldo Drosini. 

U okviru petog kola Hrvatske nogometne lige, na Aldo Drosini, sastali su se domaćin Istra, te zaprešićki Inter. Susret je završen nepopularnim rezultatom 0:0, a utakmica može konkurisati kao jedna od najdosadnijih u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Najbolju priliku na utakmici imali su domaćin u 77. minutu kada je Nikoličević šutirao sa 16 metara, a Posavec izbiju loptu s crte. Nakon ovakve predstave domaći igrači su izviždani od strane navijača. Ovim remijem Istra je ostala na trećem mjestu, dok su se gosti popeli na sedmo mjesto na ljestvici. 

U izbor najdosadnije utakmice HNL-a ove sezone uči će i utakmica između Dinama i Rijeka na Maksimiru. Za goste se je na terenu tek čulo kada je Bezjak u 81. minutu dobio crveni karton, zbog prigovora. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dinamo je postojao na terenu, napadao je. Imali su domaćini par prilika, no sve je to bilo dosta loše i šutevi visoko pored gola.  Naš Armin Hodžić imao je dvije prilike. Jedan šut mu je bio izblokiran, dok je drugi put loptu poslao loptu visoko pored gola. 

Na ljestvici vodi Split, a slijede Dinamo, Istra, te Rijeka. 

Hrvatska nogometna liga, peto kolo:

Istra 1961 - Inter Zaprešić 0:0
Dinamo Zagreb - Rijeka 0:0 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.