Uspjeli ga prepoznati: Ronaldo se pokušao sakriti od fanova
Foto: Europa Press

Nije mu bilo do fotografisanja

Uspjeli ga prepoznati: Ronaldo se pokušao sakriti od fanova

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo ponovo se našao u centru pažnje španskih medija nakon što je pokušao da se sakrije od fanova prilikom odlaska iz jednog od madridskih restorana.

Portugalski fudbaler bio je na večeri sa svojom porodicom u jednom od madridskih restorana, a naravno ta vijest se brzo pročula. Kada je Ronaldo htio napustiti restoran pred istim je bio veliki broj njegovih fanova koji su samo željeli sliku s njim.

Međutim, Ronaldo nije bio baš raspoložen za autograme i slikanje i na zanimljiv način je pokušao da to izbjegne. Portugalac je svoje lice prekrio šalom i potpom izašao iz restorana. Iako su mu se vidjele samo oči navijači su uspjeli da shvate da je to on.

Navijači su tada prišli Ronaldu i pitali ga za fotografiju, no portugalski fudbaler ih je ignorisao i zatim je ušao u automobil. Iako je tu bila velika grupa njegovih fanova uspio je na kraju da se izvuče i uputi prema svom domu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi