Potpuno rasulo u Realu: Većina je protiv Cristiana
Foto: EPA

Španski mediji tvrde

Potpuno rasulo u Realu: Većina je protiv Cristiana

Midhat Šljivak

Madridski Real ove sezone nije sjena ekipe koja je u prošloj sezoni osvojila apsolutno sve. Kraljevi su daleko od odbrane titule prvaka Španije i kako igraju teško da će odbraniti naslov najboljeg tima Evrope.

Već mjesecima unazad se priča o lošim odnosima unutar ekipe. Navodno, postoje dva klana koja predvode Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos, a španski Diario Gol tvrdi kako su Portugalcu saigrači okrenuli leđa nakon meča sa Celtom u Vigu (2:2).

Navodno, petorica saigrača su odluča da potpuno okrenu leđa Ronaldu. Pored Sergija Ramosa, koji se smatra vođom grupe, sa njim ništa više ne žele imati Marco Asensio, Isco, Lucas Vazquez i Dani Ceballos.

Španci tvrde kako oni ne žele više da trpe Ronaldov egoizam. Ne žele imati ništa sa njim i nemaju namjeru da se vraćaju na staro i da trpe njegovu samovolju. Od radnije je i većina drugih igrača razočarana načinom na koji se ponaša najbolji fudbaler svijeta i gotovo da niko nije u dobrim odnosima sa njim.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Cristiano je ove sezone u očiglednoj krizi. Igra veoma slabo i u dosadašnjem dijelu sezone je postigao samo četiri pogotka u La Ligi. Zbog toga i tim tone sve dublje i trenutno su Kraljevi tek četvrti sa 32 boda, 16 manje od vodeće Barcelone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

doa297
debil
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi