Utaka želi u Glasgow Rangers

Utaka želi u Glasgow Rangers

Edmir Škorić

Portsmouthov napadač John Utaka (28) se nada što skorijem odlasku sa Fratton Parka, te potpisivanju ugovora sa aktuelnim prvakom Škotske, ekpom Glasgow Rangersa.

Nigerijski reprezentativac nema namjeru u narednoj sezoni igrati u drugom razredu engleskog nogometa, te očekuje da pojača redove Glasgow Rangersa, no za sada nije poznato da li su Škoti poslali ponudu na adresu Portsmoutha.

"Imam nekoliko ponuda, ali ja bih rado igrao za Rangers u Škotskoj, jer bi mi to dalo priliku da igram u Ligi prvaka. Osim toga, pokazao bi onima koji me kritikuju da još uvijek nisam završio s karijerom", kazao je Utaka, te dodao:

"Rangers je strašno dobar tim, koji je osvojio naslov po treći put i ja bih ih rado pojačao".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.