9

Komentari (9)

Arnel925
Pijanica treba nagraditi za nebo i zemlja razlika nagradu između igranja u Juventusu i reprezentaciji. Za reprezentaciju samo rekreativno se igra
CD84
Zanimljiva dodjela!
Zoilomas
Manijak87
Ma ja, nebitna nagrada :) Bitan je ovaj italijanski bokal, hahahaha
Manijak87
Dok cijeli svijet prati Ballon D'Or u Francuskoj, ti se Ronaldo okiti najboljim napadačem Serie A :)
luks-02
Tu nagradu nije zaslužijo dali su mu je samo zato da ne pukne od muke zbog Messija.
Dino_2000
@luks-02 A sto bi puko od muke,gdje god je dosao najbolji,igrace jos najmanje deset godina kao sto igra danas vidis da je covjek masina.E sad ima i ona bolje je biti prvi u selu nego zadnji u gradu.
Manijak87
@Dino_2000 Još deset godina i nisam siguran. Realno, jedan Lukaku, jedan Zapata, jedan Insigne, trenutno igraju bolje od Ronalda. Ruku na srce, harao je sa Mesijem više od deset godina i po mom mišljenju, za nijansu je ispod Argentinca ali je sigurno na drugom mjestu najboljih ikad.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.