"Uvijek se rado sjetim sarajevskih dana"

Zdravko Radulović za K1/SportSport.ba

"Uvijek se rado sjetim sarajevskih dana"

Na jučer završenom memorijalu "Mirza Delibašić" zagrebačka Cibona je pod vodstvom novog trenera Zdravka Radulovića osvojila treće mjesto. U meču za treće mjesto cibosi su bili bolji od Bosne sa 67:66 u jednoj tvrdoj utakmici.

Nakon meča je Zdravko Radulović s čitateljima portala SportSport.ba podijelio svoje impresije sa turnira, zatim se rado sjetio trenutaka provedenih u Sarajevu kada je igrao za Bosnu, vremena kada su živjeli Mirza Delibašić i Davor Popović, te istakao kako Cibona ima mladu ekipu koja tek treba da pokaže koliko može.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.