"Uz maksimalno zalaganje možemo slaviti"

Berberović optimista

"Uz maksimalno zalaganje možemo slaviti"

U subotu će naš fudbalski nacionalni tim odmjeriti snage sa Švedskom, a prije samog polaska za Stockholm u razgovoru za SportSport.ba, Džemal Berberović, je istakao da uz maksimalno zalaganje možemo ostvariti dobar rezultat u duelu sa Švedskom, ali i sa Njemačkom.

"Ispred nas su dva veoma zahtjevna susreta u kratkom vremenskom periodu i mislim da isti dolaze u pravo vrijeme, te da će nam dobro poslužiti. Iako smo na odmoru već neko vrijeme, pauzu smo iskoristili na najbolji mogući način, odnosno svi smo održavali formu i fizički smo spremni za napore koji nas očekuju, pa se nadam dobrim rezultatima", rekao je za SportSport.ba, Džemal Berberović prije polaska za Švedsku, te dodao:

"Oba protivnika su jako kvalitetna, igramo u gostima i neće biti niti malo lako. Međutim, uz maksimalno zalaganje, mislim da možemo pobijediti u oba susreta, a svakako je naša najveća prednost to što nas sa klupe predvodi vrhunski stručnjak".

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine u narednoj sezoni neće nositi dres Denizlispora, no kako sam kaže, ime njegovog novog kluba znaće se u narednih nekoliko dana.

"Još uvijek ne bih izlazio u javnost sa imenom mog novog kluba, no sasvim sigurno je da neću ostati bez angažmana. U nekoliko narednih dana znaće se gdje nastavljam karijeru", zaključio je Berberović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.