10

Komentari (10)

zhenidrag
E sića li se iko vrimena ka su Ibrahimovića zvali 'Bosanski Ronaldinho'. Sa to zvuči nebulozno, budući da je Ronaldinh odavno potonuo u zaborav...
Eod
Sića li se iko kad sam ja tebi **** mater kad su me zvali hrvatki ****c mama
zhenidrag
Bolan - ali ja volin Bosance, pa di ti je tolerancija, prijavio san te.
Eod
Vidi se da si zenturaca prava ona mahalsa odma tuzakas
zhenidrag
Nisan ti ja ženturača, nego san ženama-drag, ope san te prijavio.
Eod
Hahahahaha sad cu i ja tebe
andi
pa nemoj na Rusiju bez ćizama,volimo i mi Hrvatsku pa ne seremo po Hrvatima,IBRAHIMOVIĆ JE BOSANAC I NAJ BOLJI IGRAĆ NA SVIJETU,sa 40 god.će zabiti 10 komada do krajabsezone..
Pa rekao sam ja da od dolaska Ibre u Milan nece biti nikakve fajde, samo su prosuli pare na igraca koji je star 38 godina, igrac koi je dosao iz Americke MLS lige, Americka liga MLS i Italijanska Serija A to su dvije ogromne razlike. Pre svega cudi me i sam Zlatan Ibrahimovic sto je toliko samouvjeren i vjeruje u sebe kao da ranie nije igrao u Seii A pa ne zna. Jedino golman do starosti 40 ili 41 godinu moze braniti dobro kao sto je bio legendarni Dino Zof.
hame
Pa jesi li gledao tekmu, ljudi su se cijelo vrijeme od kad je Ibra usao u igru branili u petercu
andi
taćno tako,gledao sam,grška je što nije od poćetka igrao.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.