Subotić prelazi u St. Etienne?

Na meti francuskog kluba

Subotić prelazi u St. Etienne?

Nekadašnji srbijanski reprezentativac Neven Subotić blizu je transfera u St. Etienne, javljaju inostrani mediji.

Banjalučanin će nakon deset godina provedenih u Borusiji spakovati kofere i napustiti Dortmund, a kako stvari stoje, naredna stanica u njegovoj karijeri će biti slavni francuski klub St. Etienne.

Čelnici ovog kluba su voljni već ove zime dovesti Subotića u svoje redove, a pretpostavlja se da mu Milioneri neće praviti problem oko transfera jer je ovo možda i jedina šansa da zarade nešto od njegove prodaje.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, Subotiću ugovor sa Borussijom važi do ljeta. U klubu iz Dortmunda se u protekloj polusezoni nije naigrao, budući da je odigrao svega četiri utakmice.

Kroz dosadašnju karijeru na evropskom tlu je još igrao za Mainz i Koln.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi