Uzbuna na Nou Campu: Messijev otac za pregovaračkim stolom s drugim klubom
Foto: As.com

Argentinac bi mogao napustiti Barcelonu

Uzbuna na Nou Campu: Messijev otac za pregovaračkim stolom s drugim klubom

A. Čaušević

Kako je fudbalu sve moguće, isto se može reći i za fudbalsku pijacu. 

Lionel Messi je cijelu svoju karijeru proveo u Barceloni, prema njegovim izjavama na Nou Campu ima namjeru i završiti karijeru, međutim to je upitno.

Sjajni Argentinac je velika želja Davida Beckhama, a prema pisanju The Suna vlasnik Inter Miamija je poslao svog pregovarača da obavi sastanak s Messijevim ocem.

Paul McDonough je održao sastanak s Messijem seniorom u Londonu, a glavna tema je bio mogući dolazak kapitena Gaučosa u MLS franšizu.

Beckhamov veliki san je dovođenje Messija koji već sljedećeg ljeta može besplatno napustiti Barcelonu iako mu ugovor ističe 2021. godine.

Nekadašnji igrač Manchester Uniteda i Real Madrida je spreman da dijeli Messija s Barcelonom, odnosno da na proljeće igra u Barci, a ostatak sezone u Inter Miamiju.

Nešto slično je Beckam radio 2009 i 2010. godine kada je bio član La Galaxyja, a na proljeće je nastupao za Milan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vidjeti 32-godišnjeg Messija u dresu nekog drugog kluba se čini nezamislivim, međutim u fudbalu kao i u životu vrijedi pravilo "nikad ne reci nikad".

Osim Messija Beckhamove velike želje su Edinson Cavani i Luis Suarez. Nema dileme, da Englez od starta puca na visoko...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi