Defanzivac FK Željezničar za SportSport.ba

Uzelac: Znamo šta možemo, želimo iznenaditi Standard

Fudbaleri Željezničara u četvrtak će odigrati uzvratni susret sa belgijskom Standardom, u okviru kvalifikacija za plasman u grupnu fazu Evropske lige. 

Defanzivac Dejan Uzelac ističe da će Željezničar pokušati iznenaditi favorizovani Standard, iako je svjestan da to neće biti nimalo lagan zadatak. 

"Već u četvrtak nas očekuje revanš utakmica sa ekipom Standarda. Izgubili smo 2:1, sada ćemo pokušati iznenaditi i naravno da ćemo se dobro pripremiti. Znamo šta možemo, koje su njihove mane i svi iskreno nadamo se pozitivnom rezultatu", kazao je Dejan Uzelac, koji smatra da sarajevski tim mora ponoviti drugo poluvrijeme iz prošle utakmice ukoliko želi ostvariti pozitivan rezultat. 

"To je sigurno jedan od glavnih uslova. Mi smo drugo poluvrijeme odigrali stvarno odlično u Belgiji. Nadam se da ćemo ponoviti to drugo poluvrijeme i ostvariti pozitivan rezultat." 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Na samom kraju razgovora, Uzelac je dodao: "Sve je u našim glavama i dva uzastopna poraza u ligi nas ne smiju uzdrmati. Mislim da ćemo se uspjeti oporaviti od lošeg starta u prvenstvu."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.