16

Komentari (16)

izvoristine
Sportistima pomahnitali svijet daje vise novca nego lijecnicima. Sad bi bilo fer od tih sportasa da oni lijece ljude. Al oni su se posakrivali po misjih rupa garaze sa autima pozakljucavali a doktori moraju rizikovat sa zarazenim.
Zoilomas
Daboga ga Gazija dobio
leader_of_wolves
Ko preživi pričat će..
SamirTenk
Zulfikar
Allahova dz.š. kazna i sada ce cijelo covjecanstvo da plati ceh jer jese vecina oglušila na kocku tj. kladionice.
Tz075
Ma ja, do kladionica, a to sto tzv vjernici kradu od napacenog i jadnog naroda, to sto se vjerske vodje bahate, to sto je moral dno dna, nikom nista.
Zulfikar
Nije nikom nista jer takvi licemjeri ce zestoko biti kaznjeni, sve se pise druze i za sve cemo odgovarati.
Tz075
Slazem se to, ali ovaj virus je ubacen samo da bi neko profitirao, ogromna zavjera.
Zulfikar
Nema sumnje da ce pojedini profitirati a sad dali je to sabotaza ili ne u to nebi ulazio. Sad jeli ovo sve prenapuhano povijest ce nam reci. Nadajmo se da ovaj virus be bude slicnih proporcija kao Španska groznica iz 1918-ste.
gh0ast
Malilav22
Kad bi Allah na osnovu grešaka ljude kaznjavao niko nebi prezivio , sam Bog kaze da je Šejtan vladar ovog svijeta zato i jest kako jest
Zulfikar
Tako isto vazi i za nagradu tj dzennet gdje ljudi nece samo radi dobrih dijela uci u dzennet nego radi Allahovedz.s. milosti.
user1578922723
Kakve veze ima sport sa virusom kad su sportaši imuni na otvoren prostor.
AmirTenk
odišeš informisanošću
rutomuf
Pa sta nasi cekaju zasto ne prekidaju sva natjecanja pod okriljem nsbih. Trazimo odgodu baraza a svoje jos nismo zaustavili ?
bordosele
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.