)
Vaart: Moje mjesto je u Tottenhamu

Vaart: Moje mjesto je u Tottenhamu

Edmir Škorić

Tottenhamov  veznjak Rafael van der Vaart okončao je špekulacije o svom mogućem transferu u Bundesligu izjavom da ne planira napustiti White Hart Lane.

Nakon što je Harryju Redknappu uručen otkaz u Tottenhamu, pojavile su se glasine da bi holandski reprezentativac, svojevremeno igrač Real Madrida, mogao preći u redove bivšeg kluba HSV-a ili Schalkea. 

 

Njegova želja je sa Spursima osvojiti Premier ligu i smatra da će ove sezone biti "totalni rat" u vrhu.

 

"Moje mjesto je u Spursima, želim s klubom osvojiti naslov. Svako ljeto moje se ime povezuje u transfer tržištu", izjavio je Vaart i dodao: "Utrka za prva četiri bit će pravi rat od prvog dana".

 

Vaart se veseli saradnji s Portugalcem Andre Villas-Boasom, bivšim trenerom Chelseaja. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Novi trener ima dobre planove za mene i to je važno. Čuo sam odlične stvari o AVB-u. Imamo jako dobre ofanzivce i, bude li AVB nametnuo ofanzivni sistem, mogli bi biti spektakularni".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti