Vagner Love stigao na potpis ugovora sa novim klubom

Nova avantura je pred 36-godišnjim napadačem

Vagner Love stigao na potpis ugovora sa novim klubom

Legendarni Vagner je iz rodnog Brazila u Evropu prvi put stigao prije 16 godina kada je potpisao za moskovski CSKA, a od tada je promijenio veliki broj klubova, vraćao se u Brazil, išao u Aziju...

Nekadašnji reprezentativac Brazila je prošlog mjeseca napunio 36 godina, a prošlog mjeseca je i raskinuo ugovor sa Corinthiansom kako bi mogao krenuti u novu avanturu.

Iskusni špic je još ranije dogovorio sve sa trenutnim liderom kazahstanog šampionata (aktuelni viceprvak), Kairatom, a danas je stigao u Kazahstan kako bi potpisao ugovor i ozvaničio novi angažman.

Inače, taman što je počela, kazahstanska liga je ponovo prekinuta u petak nakon što je na nivou države uveden karantin zbog povećanja slučajeva osoba pozitivnih na virus Covid-19.

Vagner Love je osim za CSKA i Corinthians u svojoj dugoj karijeri nastupao još za Palmeiras, Flamengo, kineski Shangdong Luneng, Monaco, Alanyaspor i Bešiktaš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi