Vaha: Neću se odreći Rukavine

Bh. stručnjak zna kako riješiti situaciju

Vaha: Neću se odreći Rukavine

Nakon što su se u svlačionici Dinama potukli Ante Rukavina i Arijan Ademi, naš stručnjak Vahid Halilhodžić u intervjuu za Sportske novosti rekao da se neće odreći 24-godišnjeg napadača.

Kada je jučer autobus sa igračima Dinama krenuo za Split nije mjesta bilo za Antu Rukavinu i Arijana Ademija koji su se potukli u svlačionici nakon utakmice sa Zadrom.

"S njima ću se pozabaviti u narednim danima. Neću ih ja kažnjavati, postoji pravilnik o tome. Nikad mi se nije dogodilo da mi se igrači potuku u svlačionici, to je sveto mjesto, a na svetim mjestima se ne smiju događati takve stvari", rekao je Vahlid Halilhodžić.

Počele su kružiti priče odmah nakon incidenta da će se naš stručnjak odreći Rukavine, međutim on je na to odgovorio:

"Gluposti. Koga bih se odrekao? Znam što radim i kako sačuvati koheziju u ekipi."

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti