Vahin Dinamo protiv Varaždina u finalu

Hrvatski kup

Vahin Dinamo protiv Varaždina u finalu

Edmir Škorić

Dinamo je danas potvrdio svoj plasman u finale Hrvatskog kupa, dok ej Varaždin nadoknadio gol zaostatka za Cibalijom, te se s ukupnih 3:1 pridružio Zagrebčanima.

Dinamo je u prvoj polufinalnoj utakmici na Maksimiru s ubjedljivih 4:1 savladao Slaven Belupo, te je već tada bilo jasno da Modri idu u finale. Potvrdili su to i u Koprivnici minimalnom pobjedom. Sastav kojeg vodi bh. stručnjak Vahid Halilhodžić pobijedio je s 1:0, a jedini gol postigao je Ivan Tomečak pet minuta prije kraja.

Cibalia je u Vinkovcima slavila protiv Varaždina s 1:0, ali su Varaždinci pred svojim navijačima nadoknadili zaostatak i prošli u finale. Slavili su s 3:0, uz jedan gol Vurgineca i dva Škvorca.


Hrvatski kup, polufinale:

Slaven - Dinamo 0:1, 1:4 (Tomečak 85)
Varaždin - Cibalia 3:0, 0:1 (Vugrinec 47, Škvorc 80, 85 - penal)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije