Valbuena možda nije transfer ljeta, ali ima sliku ljeta

Ponovo predmet ismijavanja zabog visine

Valbuena možda nije transfer ljeta, ali ima sliku ljeta

Francuski fudbaler Mathieu Valbuena potpisao je nedavno ugovor sa ekipom Fenerbahčea.

Valbuena je u Fener stigao iz domovine, odnosno ekipe Lyona i to za oko dva miliona eura. Njega tokom cijele karijere prati problem sa visinom zbog čega je često bio predmet ismijavanja.

Naime, Mathieu je visok 1.67 pa je često bio u centru pažnje šaljivih fotografija na kojima se nalazio pored igrača koji su visoki po 1.90 ili više. 

Šale na njegov račun nastavile su se i na predstavljanju u novom klubu. Na Twitteru se pojavila fotografija na kojoj se Valbuena ne vidi od dresa zbog toga što je veoma nizak, ali naravno u pitanju je fotošop. Bilo kako bilo, radi se o veoma kreativnom rješenju autora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi